Actualment esteu veient A les portes de l’ascens a OK PLATA

A les portes de l’ascens a OK PLATA

Aquest any tampoc ha estat possible….
El nostre equip de Nacional Catalana, classificat en 2a Posició a la lliga darrera del Barça, ha participat en el Play-off d’ascens a OK PLATA, lliga espanyola. 

Un Play-off molt disputat en els tres partits, fins arribar a la pròrroga empatada i decidir-se a les faltes directes definitives, on el CP Vilanova ens va superar.

I des del club volem enviar-lis aquest missatge:

Ens sentim tan orgulloses i orgullosos de pertànyer al CPSC!!! 

Avui no ha estat possible, ho hem tingut a tocar i no ha pogut ser. Però seguim endavant, amb el cap ben alt, demostrant qui som i com treballem. 

Quin orgull d’equip, només vosaltres sabeu quant d’esforç, suor i llàgrimes us han fet arribar fins als play off. 

Deixem enrere una temporada amb dures lesions, amb injustos cops que dona la vida, amb baixes doloroses, amb moments difícils… 

Però també un any en que ens heu regalat moments fantàstics, riures, alegries i emocions.

 I ja són tres temporades amb nosaltres i amb els nostres infants; tres temporades il·lusionant-nos; tres temporades inoblidables! 

Hem viscut amb vosaltres ascensos, play offs, finals perdudes i finals guanyades. I seguirem al vostre costat perquè sou nanos exemplars, incansables, exigents, obstinats, aplicats, i treballadors. Ídols i referents dels i les nostres petit@s. No es pot demanar més d’un equip!

És per això que no dubtem que ho tornareu a fer: amb la vostra tenacitat i acompanyats per la vostra incondicional afició, l’any vinent ho aconseguirem!!!

PIT I COLLONS, Sant Celoni!!!!