L'ESCOLETA DEL CLUB PATÍ SANT CELONI

Si tens entre 3 i 7 anys i t’agradaria aprendre a patinar i a jugar hoquei, ho tens molt fàcil!

Vine a veure’ns els dilluns, dimecres o divendres a les 18h de la tarda i et deixarem tot l’equip perquè comencis a aprendre patinar.

Entrenadors/es i jugadors/es t’ajudaran en el teu inici i, amb un grup de jovenets i jovenetes n’aprendràs tot jugant.

QUÈ APRENDÀS?

Per començar t’ensenyarem els passos inicials per patinar, aprendre a aixecar-te, a frenar, a girar…

En pocs dies ja patinaràs amb l’estic i la pilota i començaràs a familiaritzar-se amb els diferents complements que utilitzem per jugar a hoquei.

I seguiràs agafant el ritme d’entrenament que ja porten fent els altres companys per així afegir-t’hi i seguir compartint grans moments!

ENS HO PASSEM PIPA...

¿PER QUÈ APRENDRE A JUGAR A HOQUEI?

L’Hoquei és un esport noble, respectuós, disciplinat i intens. L’hoquei aconsegueix que els/les jugador@s siguin un grup cohesionat; un esport ple de valors que ajuden a educar els i les nostres fill@s; un esport complex que afavoreix la motricitat dels nen@s, la coordinació del seu cos i extremitats.

ELS PRIMERS DIES

Hi ha un impàs de 15 dies per veure un canvi molt ràpid i ja observareu com els vostr@s fills patinen.

JUGANT FENT EXERCICI

Els primers dies fem jocs, amb i sense patins, per començar a patinar i moure’ns amb més seguretat.

TOTS PATINEM

Un cop ens aguantem drets ja comencem a fer exercicis conjuntament per saber girar, frenar, arrencar…

I TAMBÉ COMPETIM!

Amb pocs mesos veureu com els vostres fill@s en volen més… i llavors ja toca competir a partits. 

EL HOQUEI SOBRE PATINS

És un esport que afavoreix la coordinació i la motricitat dels infants, mentre aprenen a estimar un esport. Se’ls inculca els valors que transmet l’Hoquei, en equips de pocs jugadors/es on tots són importants.

L’equip acaba sent un grup d’amics units i inseparables. Tots units fan força davant les adversitats i celebren les victòries com ningú. Es respecten entre ells i elles, s’admiren i s’ajuden…

La passió que acaben sentint els infants per aquest esport els fa realment forts i valents per afrontar dificultats i situacions complicades de la vida, forjant-los com a grans persones.

T'HI APUNTES?

Només cal que ens vinguis a veure els dilluns, dimecres o divendres a les 18h de la tarda a la pista exterior del Camp d’esports de Sant Celoni. Et deixarem l’equipació i podràs aprofitar un període de prova totalment gratuït de 30 dies.