Gladiators 2021

  • Post category:General

El darrer cap de setmana de juny el C.P. Sant Celoni ha organitzat el torneig d’hoquei Gladiators 3×3 a la pista Jaume Pons, amb un gran èxit de participació. Es tracta d’un torneig molt conegut i apreciat pels practicants d’aquest esport d’arreu de Catalunya, que per primer cop s’ha celebrat al nostre poble, i que esperem poder celebrar aquí molts anys més d’ara endavant.

De divendres a diumenge han participat més de 30 equips vinguts de clubs de ben diversos pobles i ciutats del país, incloent com no una destacable representació dels nostres jugadors i jugadores, tots ells enquadrats en quatre categories diferents segons l’edat. Des dels més petitons, que tot just descobrien en aquest 3×3 una nova manera de practicar el seu esport preferit, fins els més grans, amb presència de jugadors que juguen o han jugat a les máximes categories estatals de l’hoquei sobre patins.  En aquests tipus de torneig participen només dos jugadors i un porter per equip, enlloc dels habituals quatre jugadors i porter, i el reglament prima el dinamisme per damunt de tot, de manera que els partits son ràpids i molt intensos.

Després de les finals han estat entregats els trofeus als quatre millors equips  de cada categoria, amb presència dels regidors de cultura i esports i de seguretat ciutadana, Jordi Clopés i Àngels Bordetas.

Volem agrair a tots els equips la seva participació i a l’Ajuntament de Sant Celoni les facilitats que ens han donat per poder dur a terme el torneig.

L’any vinent, més i millor!