You are currently viewing Represa de les competicions durant març i abril

Represa de les competicions durant març i abril

  • Post category:General

El proper cap de setmana del 20 i 21 de març es reprendran les competicions d’hoquei patins en les categoríes d’Aleví i Infantil. Les categories de Benjamí i Prebenjamí reprendran la competició el cap de setmana del 10 d’abril, amb possibilitat d’avançar partits al cap de setmana del 27 i 28 de març.

Us mantindrem informats de totes les novetats en relació a aquest tema pels canals habituals.

Estigueu tots preparats perquè torna l’hoquei patins a Sant Celoni!


A continuació us deixem el comunicat oficial de la Federació Catalana de Patinatge (FCP):

COMUNICAT OFICIAL DE LA FCP – REPRESA DE LES COMPETICIONS

 

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest dissabte, 13 de març, la resolució de Salut per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19 al territori de Catalunya que entraran en vigor a partir d’aquest dilluns 15 de març.

 

Entre aquestes mesures hi ha l’aixecament del confinament comarcal per a les bombolles de convivència i la tornada de totes les competicions esportives catalanes, incloses les de menors de 16 anys, que fins ara no havien estat autoritzades excepte que fossin classificatòries per a un campionat o una lliga d’àmbit estatal. Després d’aquesta resolució, la Federació Catalana de Patinatge comunica les dates de represa de les seves competicions més properes, previstes per aquest mes de març i el proper d’abril, i a mesura que se’n vagin decidint altres s’aniran publicant.

 

Pel que fa a les categories més petites d’hoquei patins (Prebenjamins, Benjamins, Minifem i Fem11), malgrat que la represa no serà fins el 10 d’abril, una vegada passada la Setmana Santa, aquells que vulguin avançar els seus partits al cap de setmana del 27 i el 28 de març ho podran fer si hi ha acord entre els dos equips. En totes les categories de base que no siguin classificatòries per a un Campionat d’Espanya, el Comitè Català d’Hoquei Patins (CCHP) allargarà la temporada fins a finals de juny.

 

HOQUEI PATINS

Nacional catalana (Sènior Masculina i Femenina) // Represes el 30-31 de gener
Primera catalana (Sènior Masculina i Femenina) // Represes el 6-7 de març
Base Aleví-Infantil-Juvenil i Junior Nivell Or i Fem17 // Represes el 6-7 de març
Segona Catalana (Sènior Masculina i Femenina) // Represes el 13-14 de març
Tercera catalana (Sènior Masculina) // Represes el 13-14 de març
Base Juvenil i Junior Nivell Plata // Represes el 13-14 de març
Base Aleví i Infantil Nivell Plata // Es reprenen el 20-21 de març
Fem15 i Fem13 // Es reprenen el 20-21 de març
Base Benjamí Nivell Or i Plata // Es reprenen el 10 d’abril *
Base Prebenjamí Nivell Or, Plata i Bronze // Es reprenen el 10 d’abril *
Fem11 i Minifem // Es reprenen el 10 d’abril *
* Per acord dels dos equips es podra avançar partits al 27-28 de març

 

PATINATGE ARTÍSTIC

Campionat de Catalunya de Xous Petits // 27 de març a Olot
Campionat de Catalunya de Xous Grans // 28 de març a Olot
Campionat de Catalunya de Xous Júnior i Quartets // 11 d’abril a Riudoms
Campionat de Catalunya de Parelles i Dansa (Aleví a Sènior) // 17 d’abril a Torredembarra

 

HOQUEI LÍNIA

Lliga Catalana (Sènior Masculina i Femenina) // Represes el 27-28 de febrer
Lliga Catalana (Aleví, Infantil, Juvenil i Júnior) // Represes el 27-28 de febrer

 

PATINATGE DE VELOCITAT

Campionat de Catalunya en Circuit (Totes les categories) // 17 d’abril a Sant Boi de Llobregat

 

Per altra banda, la Federació Catalana de Patinatge ha elaborat un FAQs (preguntes freqüents) per tal d’ajudar als seus clubs i esportistes a entendre les condicions en les que les autoritats sanitàries i esportives obliguen a les Federacions Esportives a portar a terme les seves competicions, que a partir de la propera setmana es podran fer amb un 30% de la capacitat de públic a les graderies en recintes coberts i un 50% en recintes a l’aire lliure, mentre que es manté el confinament nocturn en entrenaments i partits excepte per a les competicions estatals autoritzades, entre elles la de Nacional Catalana d’hoquei patins femenina i masculina 2020-2021 de la FCP/RFEP, assimilada a la Liga Bronce.

Podeu accedir al contingut original de la notícia clicant aquí.