You are currently viewing Les competicions catalanes estaran suspeses 15 dies més

Les competicions catalanes estaran suspeses 15 dies més

  • Post category:General

A continuació us deixem el comunicat oficial de la Federació Catalana de Patinatge (FCP):

COMUNICAT OFICIAL DE LA FCP – SUSPENSIÓ DE LES COMPETICIONS

 

Després d’una reunió telemàtica dels presidents de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF) amb les federacions esportives catalanes, en la que s’ha constatat que no hi ha hagut cap resposta del Comitè Tècnic del PROCICAT a les demandes del sector esportiu respecte a la represa de les competicions catalanes, suspeses des el passat 16 d’octubre, i l’allargament fins les 22.00h del tancament de les instal·lacions esportives del país, la Federació Catalana de Patinatge ha decidit, degut a la incertesa per la difícil situació sanitària que es viu a Catalunya per la pandèmia de la Covid-19, allargar la suspensió de totes les seves competicions durant 15 dies més.

 

És a dir, no hi haurà competicions catalanes ni aquest proper cap de setmana ni el següent.

 

Federació Catalana de Patinatge

 

29 d’octubre de 2020