You are currently viewing La FCP dona per finalitzades les seves competicions d’hoquei patins

La FCP dona per finalitzades les seves competicions d’hoquei patins

  • Post category:General

A continuació us deixem el comunicat de la Federació Catalana de Patinatge:

La Comissió Permanent de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Patinatge, després d’estudiar la situació provocada per la suspensió de totes les competicions degut a l’estat d’alarma declarat pel Gobierno de España arrel de la pandèmia del coronavirus Covid-19 i analitzar l’opinió de les autoritats esportives i sanitàries, ha decidit donar llum verda a la proposta del Comitè Català d’Hoquei Patins en la que aquest presentava diverses alternatives per l’acabament de les competicions de la temporada 2019-2020 donant-les ja per finalitzades. I al mateix temps també ha aprovat la proposta de nou calendari dinàmic presentada pel Comitè Català de Patinatge Artístic en el que es tornen a programar els campionats ajornats o suspesos a partir del mes de setembre.

Tant les mesures proposades pel Comitè Català d’Hoquei patins, que van en la línia de la majoritària opinió d’una enquesta publicada a les xarxes socials i tenen com a objectiu garantir la seguretat de tots els nostres esportistes, estan publicades a la circular número 21 i el nou calendari dinàmic que preveu el Comitè Català de Patinatge Artístic al corresponent apartat de calendari de la disciplina. 

Per altra banda, el proper dimarts està prevista una reunió telemàtica del Comitè Català d’Hoquei Línia per a prendre una decisió respecte a les seves competicions.

Les alternatives que fan referència a una possible represa de les competicions, suspeses ‘sine die’ per decisió de la Junta Directiva de la FCP, queden sempre supeditades a l’aixecament del decret de l’estat d’alarma per part del Gobierno de España i als criteris marcats per les autoritats esportives i sanitàries respecte a la utilització dels recintes esportius que fan servir els nostres clubs i esportistes.