You are currently viewing Suspensió dels entrenaments i de l’activitat federativa

Suspensió dels entrenaments i de l’activitat federativa

  • Post category:General

Després de la reunió mantinguda amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Celoni i seguint les indicacions del Consell Català de l’Esport i de la Federació Catalana de Patinatge, el Club Patí Sant Celoni ha decidit suspendre, per precaució, els entrenaments de totes les categories durant quinze dies (a partir del dijous 12/03/2020) davant l’amenaça del coronavirus (COVID-19). Si no es produeix cap altra mesura addicional, passat aquest període es reprendran els entrenaments tot coincidint amb la represa de la competició. Des de la Junta continuarem informant.

A continuació us deixem el comunicat de la Federació Catalana de Patinatge:

Seguint  les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, així com de les autoritats sanitàries, en relació a les mesures de prevenció per evitar l’afectació del coronavirus (COVID-19), la junta directiva de la Federació Catalana de Patinatge ha decidit suspendre a partir d’aquest dijous i durant 15 dies tota l’activitat federativa, que inclou totes les competicions i proves d’àmbit català i territorial i les tecnificacions de les diferents disciplines.

La suspensió de les competicions, proves i campionats afecta a totes les categories i en els propers dies s’estudiaran les alternatives per prendre mesures sobre aquelles que es puguin ajornar o celebrar en una altra data.

La Federació Catalana de Patinatge es mantindrà en contacte amb la Secretaria General de l’Esport per seguir les seves recomanacions una vegada acabi el període de 15 dies de suspensió.